Kokki - Kaarea Oy

Oletko etsimämme kokki vailla uusia haasteita?

Haemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen loistavaan joukkoomme Kaarean Paraisten kaupungin henkilöstöravintolaan. Kohteemme on palvelukeittiö, jossa hoidamme myös tilaustarjoiluja. Työ on arkityötä.

Haluamme luoda Kapyysista Paraisten kaupungintalon sydämen, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti ja laadukkaasti, valmistaen tuotteet omalla toiminta-alueellaan. Kaipaamme sinulta rohkeita ideoita sekä intohimoa työhösi, sillä haluamme sinut mukaan luomaan uutta toimintamallia Kapyysiin.

Kiire tuo sinun parhaat puolesi esiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Osaat työskennellä itsenäisesti ja organisoida työtehtäviä. Toivomme sinulta kokin ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Työtehtävä pitää sisällään ruuanvalmistuksen ohella myös asiakassuhteiden ylläpitoa. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita.

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Sähköpostitse palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Parainen, Parainen

Kaarea on 300 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan