Kokki - Arkea Oy

Kokki - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua keikkailemaan loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden Mikkelin kohteeseemme.

Haemme erityisesti reippaalla työotteella varustettua ammattilaista, joka hallitsee hyvin myös erikoisruokavalioiden valmistuksen. Hakijalta edellytämme alan ammattitutkintoa, asiakaslähtöistä toimintatapaa, aiempaa kokemusta suurtalouskokin työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Arvostamme vastuullista tapaa työskennellä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta kehittää toimintaa. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromin käyttötaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työ on arkityötä

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme? Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa loistamaan kanssamme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Raija Helenius, raija.helenius@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Mikkeli

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan