Kliininen opettaja, psykiatria - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Kliininen opettaja, psykiatria - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Olisitko Sinä koulutuksen, ajattelun ja tunteiden ymmärtämisen pioneeri, joka on valmis menemään sinne, missä kukaan ei ole vielä käynyt?
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri etsii vakituiseen virkasuhteeseen psykiatrian palvelualueelle

KLIINISTÄ OPETTAJAA

Tule kehittämään lääketieteen kandidaatti- ja erikoislääkärikoulutusta yhdessä professorin kanssa. Kliinisen työpanoksesi voit käyttää joustavasti seniorilääkärin tehtävissä.

Odotamme sinulta työskentelyotetta, joka muistuttaa enemmän mentoria kuin tiedon kaatajaa. Sinulla on kyky ajatella samanaikaisesti sekä luovasti, loogisesti että tieteellisesti. Siedät epävarmuutta ja hallitset kompleksisia kokonaisuuksia. Kliinisen opettajan tärkein ominaisuus on sosiaalinen älykkyys ja kyky kunnioittaa ja arvostaa toista ihmistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Jätä hakemuksesi 19.8.19 mennessä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Palvelujohtaja Tuula Metsän blogissa ( http://www.tuumija.fi) käydään läpi ajatuksia psykiatrian tilasta ja tulevaisuudesta Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä ja Sairaala Novassa, käy tutustumassa!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Psykiatrian palvelujohtaja Tuula Metsä
p. 014 269 3790
tuula.metsa@ksshp.fi

Psykiatria
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan