Kirjastovirkailija - Lahden kaupunki

Kirjastovirkailija - Lahden kaupunki

Haemme KIRJASTOVIRKAILIJAN sijaista ajalle 1.11.2019 - 24.8.2020 lähipalveluiden tiimiin, johon kuuluvat Launeen ja Renkomäen lähikirjastot sekä Liipolan kirjastopiste. Lahden eteläisen puolen kirjastot ovat vilkkaita lähikirjastoja ja niiden asiakaskunta koostuu sekä aikuisista että lapsiperheistä. Myös alueen päiväkodit ja koulut käyttävät kirjastojen palveluita aktiivisesti.

Kirjastovirkailijan tehtäväkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, sisältöjen avaaminen asiakkaille, kokoelmanhoito ja järjestelytehtävät sekä osallistuminen mediakasvatus- ja tapahtumapalveluiden tuottamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä kirjallisuuden tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.

Kelpoisuusehtona on vähintään kirjasto- ja informaatioalan ammattitutkinto tai muu kirjastoammatillinen tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2.062,78 €/kk. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 20.9.2019 klo 15.00.

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa tietoa ja elämyksiä, edistää lukemista, sivistystä ja tietoyhteiskuntataitoja sekä tukee elinikäistä oppimista, henkistä kasvua ja hyvinvointia. Lahden kaupunginkirjasto on yksi alueellista kehittämistehtävää hoitavista kirjastoista kokeillen, uudistaen ja toteuttaen kirjastopalveluja avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

Pääkirjaston asiakaspalveluista vastaavat Kirjallisuus- ja tietopalvelut sekä Media- ja musiikkipalvelut. Lähipalveluihin kuuluvat kuusi lähikirjastoa, kaksi kirjastopistettä ja kirjastoautoa. Henkilöstöä on lähes 100.

Lisätietoja

http://lastu.finna.fi
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Palvelupäällikkö Sanna Kuosa sanna.kuosa@lahti.fi, puh. 044 416 3228

Lahden kaupunki, Kirjasto- ja tietopalvelut
Osoite: Kirkkokatu 31, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan