Kirjastonhoitaja - Kouvolan kaupunki

Kirjastonhoitaja - Kouvolan kaupunki

Haemme innostunutta ja verkostoitumistaitoista kirjastonhoitajaa lastenkirjastotyöhön Kouvolan kaupunginkirjastoon 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisena tehtävänä on lasten ja nuorten monipuolisen lukutaidon ja kirjaston käytön edistäminen. Työtä tehdään kirjaston lisäksi alueen päiväkodeissa ja kouluissa. Työtehtäviin kuuluu myös monipuolinen asiakaspalvelu, neuvonta ja digiopastus.

Työ edellyttää kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä ryhmien vetämisestä. Mahdollisuus auton käyttöön helpottaa tehtävän hoitamista. Arvostamme kokeilevaa ja kehittävää työotetta.

Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja. Työn alkaessa kirjastonhoitajan työpiste on Kuusankosken kirjasto. Kirjastonhoitaja työskentelee tarvittaessa myös muissa toimipisteissä.

Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu joko 35 ov:n/60 op:n laajuiset kirjasto ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Kouvolan kaupunginkirjasto on valinnut lähivuosien strategiseksi painopisteeksi lasten ja nuorten lukemiskulttuurin ja monipuolisen lukutaidon edistämisen. Hyvät kirjastopalvelut tehdään yhdessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kk koeaika.

Marko Niskapohja
Kirjastotoimen apulaisjohtaja
020 615 7843
Elissa Soikkeli
Kirjastonjohtaja
020 615 6107
(Haku laitettu uudelleen haettavaksi muutetuin kelpoisuusvaatimuksin. Aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon.)

Kouvolan kaupunki, Liikunta ja kulttuuri, Kulttuuripalvelut, Kirjastot
Osoite: Torikatu 10, Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan