Kirjanpitäjä - Sulkavan kunta

Kirjanpitäjä - Sulkavan kunta

Haemme kirjanpitäjää talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiimme. Kirjanpitäjä vastaa kunnan kirjanpidosta, talousarvion valmistelusta ja tilinpäätöksen laadinnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu osto- ja myyntireskontrasta vastaaminen sekä arvonlisäveroilmoitusten tekeminen.

Tehtävässä edellytetään hyvää ja käytännössä osoitettua kunnallistalouden kirjanpidon ja taloushallinnon osaamista. Koulutusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto. Eduksi katsomme taloushallinto-ohjelmistojen monipuolisen osaamisen ja kehitysmyönteisen otteen taloushallinnon ohjelmistoratkaisuissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.
.
Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Työhaastattelut pidetään perjantaina 30.8.2019. Kutsut haastatteluun lähetämme pian hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja

http://www.sulkava.fi

Kunnanjohtaja Juho Järvenpää
puh. 044 417 5202
Hallintopäällikkö Mervi Palmu
puh. 044 417 5201

Keskushallinto
Osoite: Kauppatie 1, 58700 Sulkava

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Sijaitsemme Etelä-Savossa Mikkelin ja Savonlinnan välissä. Sulkava panostaa koulutukseen ja kasvatukseen, josta huippuesimerkkinä on yrittäjyyslukio. Sulkavan kunta on kuuluisa soutupitäjä, ja tarjoaa monipuoliset liikunnalliset olosuhteet. Sulkavan kunnassa työntekijöillä on viihtyisä työyhteisö, joka antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Sulkavan kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan