Kirjanpitäjä - Kemin kaupunki

Kirjanpitäjä - Kemin kaupunki

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu juokseva kirjanpito, arvonlisäverotilitykset ja niihin liittyvä toimialojen neuvonta, tilinpäätöslaskelmien, liitetietojen ja erittelyjen laadinta sekä osallistuminen konsernitilinpäätöksen laadintaan.

Kirjanpitäjän toimen kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto ja hyvä perehtyneisyys kirjanpidon tehtäviin. Eduksi katsotaan kokemus kunnallisista kirjanpitotehtävistä sekä osakeyhtiöiden taloushallinnon lakien ja sääntöjen tuntemus.

Palkkaus ja palvelussuhteiden ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Täytöissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävien vastaanottamista valittujen on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Työpaikkoja haetaan kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 15.00.

Vt. kirjanpitopäällikkö Marja-Liisa Suoraniemi p. 040 652 8896
Kirjanpitäjä Liisa Joensuu, p. 016 259 255
Suunnittelusihteeri Katri Heberg p. 040 512 1962

Kemin kaupunki, Keskusvirasto, Kehittämis- ja talousosasto
Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan