Kirjanpitäjä - Kalajoen kaupunki

Kirjanpitäjä - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hallintopalveluiden konsernitilitoimistossa on haettavana

KIRJANPITÄJÄN

toistaiseksi voimassa oleva tehtävä (toimi)

Konsernitilitoimistossa tuotetaan taloushallinnon palvelut Kalajoen kaupungille sekä sen tytäryhtiöille. Toimit osana talousohjauksen kirjanpitotiimiä. Käytössämme on Pro Economica Premium-talousohjauksen järjestelmä ja toimivat sähköiset työkalut (mm. sähköinen ostolaskujen kierrätys).

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään toisen asteen kaupan ja hallinnon alan perustutkinto, mielellään laskentatoimen parista, ja kokemus kirjanpidon tehtävistä. Kokemus kunnallisesta kirjanpidosta ja toiminnanohjausjärjestelmä Tampuurin käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tilinpäätöstaitoa.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu mm. tytäryhtiökirjanpitoa, osallistumista kaupungin kirjanpitoon sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävänkuvaa on mahdollista rakentaa valituksi tulleen henkilön osaamisen ja asiantuntemuksen pohjalta.

Kirjanpitäjän tehtävässä toimit osana kahdeksanhenkistä taloushallintotiimiä. Tarjoamme mukavan työympäristön, monipuolisen tehtävän ja taloushallinnon ammattilaisista koostuvan tiimin tuen.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.
Sähköiset hakemukset Kuntarekryn kautta tulee jättää 23.4.2019 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

vs. talousjohtaja Otso Juvonen, 044 4691 893
Kehittämis- ja laskentapäällikkö Jaana Kylmälä, 044 4691 208
sähköposti: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi.

Kalajoen kaupunki, Hallintopalvelut, Taloushallinto
Osoite: Kalajoentie 5, Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Tutustu työnantajaan