Kirjanpitäjä - Lieksan kaupunki

Kirjanpitäjä - Lieksan kaupunki

Haemme Pielisen Karjalan tilitoimistoon kirjanpitäjää hoitamaan yhden jäsenyhteisön kirjanpidon ja tilinpäätökset, mukaan lukien konsernitilinpäätöksen. Tehtävään kuuluu myös mm. alv-tilitysten laatiminen, käyttöomaisuuskirjanpidon hoitaminen sekä kunnan taloustilaston tekeminen Tilastokeskukselle. Kirjanpitäjä osallistuu lisäksi ostolaskujen kierrätykseen sähköisessä järjestelmässä. Kirjanpitäjän toimipaikka on Nurmeksessa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto, riittävä työkokemus ja taloushallinnon tuntemus.

Lisäksi edellytämme kirjanpidon ja tilinpäätöksen osaamista ja hyvää MS Excelin käyttötaitoa.

Kokemus konsernitilinpäätöksen laatimisesta luetaan eduksi.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Taulukkolaskenta

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Hallintojohtaja Johanna Tähkiö puh 04010 44020 tai tilitoimiston johtaja Armi Timonen 04010 44040
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki/Kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 29.3.2019 klo 15.00, jolloin myös postitse lähetetyt hakemukset tulee olla perillä.

Lieksan kaupunki, Pielisen Karjalan tilitoimistoliikelaitos
Osoite: Porokylänkatu 3, Nurmes

Pielisen Karjalan tilitoimistoliikelaitos on perustettu 1.1.2005 hoitamaan Lieksan ja Nurmeksen kaupunkien sekä Valtimon kunnan ja NuVa-kuntayhtymän talous- ja palkkahallinnon tehtävät.
Liikelaitos toimii Lieksan kaupungin alaisena liikelaitoksena. Tilitoimistolla on toimipisteet Lieksassa ja Nurmeksessa. Vakinaisia työntekijöitä on 9.

Tutustu työnantajaan