Kiinteistönhoitaja - Raision kaupunki

Raision kaupungin tilapalvelut hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimen pätevyysvaatimuksena on toimeen soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto tai riittävän pitkäaikainen käytännön kokemus kiinteistönhoitoalalta.

Toimeen valittavalla edellytetään olevan vähintään B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön työssään. Samoin valittavan henkilön edellytetään osallistuvan kiinteistö- ja aurauspäivystykseen omalla vuorollaan. Viheralueiden hoito ja uima-allaslaitteiden tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme omatoimisuutta ja sopeutumista ryhmätyöskentelyyn.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen alan teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sopimuksen mukaan. Toimi täytetään 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka on edellytyksenä toimeen valitsemiselle. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Koulutus-, tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kuntarekry-rekrytointijärjestelmän kautta 2.12.2019 klo 09:00 mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

kiinteistötyönjohtaja Hannu Koivisto, puh. 0400-526517.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@raisio.fi

Raision kaupunki, Tekninen keskus, Tilapalvelut, Kiinteistönhoito
Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla.