Kiinteistönhoitaja - Arkea Oy

Kiinteistönhoitaja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme kiinteistönhoidon keikkatyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?
Jokainen törmää kiinteistön- ja ulkoalueiden hoitoon jossain muodossa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota. Siihen mekin pyrimme.

Tule tekemään ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta kalustoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppejä kiinteistönhoidon keikkarinkiin, erityisesti ulkoalue- sekä konetöihin. Haemme erityisesti alalla opiskelevia sekä vastavalmistuneita huoltomiehiä ja kiinteistönhoitajia. Hakijalta edellytämme ajokorttia ja itsenäistä työotetta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä taitoa organisoida työtehtäviä. Työkoneiden ajotaito ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ sijoittuu pääasiassa viikonloppuihin ja sesonkiaikoihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

palveluesimies Tuomas Niemi sähköpostilla, tuomas.niemi@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ,, Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan