Kiinteistökehityspäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Kiinteistökehityspäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 95 milj. euroa. Investoimme asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen vuosittain noin 40 milj. euroa. Organisaatiossamme on 25 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistökehityspäällikkö valmistelee kaupungin palveluverkkosuunnitelmia sekä teettää toimitilaratkaisuiden tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kiinteistökehityspäällikkö vastaa omaisuuden salkuttamisesta sekä siihen liittyvistä kiinteistökehitys- ja myyntitehtävistä. Kiinteistökehityspäällikkö kehittää kiinteistö- ja asiakastietojärjestelmiä ja toimintamalleja elinkaarijohtamisen ja omaisuudenhallinnan tehostamiseksi.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä, kaupallista tai juridista tutkintoa sekä riittävää työkokemusta kiinteistöliiketoiminnasta.
Arvostamme:
- näyttöjä ja ominaisuuksia projektijohtamisesta ja hankekehittämisestä, tavoitteellisesta ja taloudellisesta ajattelutavasta sekä neuvottelu- ja sopimusosaamisesta
- aktiivista, järjestelmällistä ja vastuuntuntoista työskentelytapaa
- yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja
- selkeää suullista ja kirjallista esitystaitoa

Tarjoamme:
- yhteiskunnallisesti merkittävän tehtäväkokonaisuuden
- suurena kiinteistönomistajana mahdollisuuden ja näköalapaikan alan kehittämiseen
- haastavan ja vastuullisen työn
- tiiviin, rennon ja uudistumishaluisen työyhteisön
- nykyaikaiset työvälineet
- mahdollisuuden itsensä kehittämiseen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/tilapalvelu

Kiinteistöjohtaja Mikko Lepo, p. 014 266 8243 (pe 12.4. klo 14.30-15.30 ja ke 24.4. klo 15.00-16.00)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan