Kiinteistöassistentti - Oulun kaupunki

Kiinteistöassistentti - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden Maa ja mittaus -yksikkö hakee nyt KIINTEISTÖASSISTENTTIA vakinaiseen tehtävään.

Kiinteistöassistenttina keskeisimpiä tehtäviäsi ovat maanvuokrarekisterin ylläpito ja laskutus, maanvuokrasuhteiden hoito sekä arkistovastaavan tehtävät tontit ja asuminen -yksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva taloushallinnon alan tutkinto, esim. tradenomi, vähintään opistotasoinen tutkinto. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan kiinteistö- ja maanvuokralainsäädännön tuntemus.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Huomioimme haussa myös aikaisemmin sisäisessä haussa tehtävää hakeneiden hakemukset.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3081/2019. Hakemukset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa maanmittausinsinööri Minna Kaunisvaara, p. 050 574 9337 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Maa ja mittaus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan