Keuhkosairauksien ylilääkäri, Etelä-Karjalan keskussairaala

Hakuaika päättyy  15.7.2024 23:59

Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee keuhkosairauksien ylilääkäriä Lappeenrantaan Etelä-Karjalan keskussairaalaan 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Karjalan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala. Klinikkamme vastaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen erikoissairaanhoidosta keuhkosairauksien ja allergologian erikoisalalla. Kiinteässä yhteistyössä keuhkosairauksien poliklinikan kanssa samoissa tiloissa toimii työlääketieteen poliklinikka.

Keuhkosairauksien ylilääkärin toimenkuvaan kuuluvat keskussairaalatasoisen erikoissairaanhoidon keuhkosairauksien ylilääkärin tehtävät: oman erikoisalan kehityksen seuranta ja moniammatillinen kehittäminen, erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen sekä esihenkilötehtävät kliinisen potilastyön rinnalla.

Autamme erittäin mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon löytämisessä. Karjalassahan asuu varsin välitöntä väkeä. Parhaimpia puoliamme onkin toisesta välittäminen ja arjen kiireettömyys Saimaan maisemia unohtamatta. Toki töitäkin meillä saa paiskia, kompaktissa sairaalassa, jossa tunnemme toisemme muutenkin kuin vain ulkonäöltä. Tsekkaa miltä elämä Lappeenrannassa voisi näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=e66odNqw5uE

Arvostamme koulutusta ja organisaationa olemme valmiita kouluttamaan henkilökuntaamme. Paikallisen lääkärisopimuksen mukaan tarjoamme viikon koulutusta vuosittain joko kotimaassa tai ulkomailla.

Kelpoisuutena ylilääkärin virkaan vaaditaan keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkärin pätevyys. Viran menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa. Todennetut johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä johtamiskoulutus katsotaan eduksi valintaa tehdessä.

Palkkaus on kilpailukykyinen.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Ekhvan potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Hallintoylilääkäri Tuula Karhula puh. 040 194 4936, tuula.karhula@ekhva.fi

Rekrytointi Marianne Svahn puh. 040 137 2320, marianne.svahn@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa Tutustu työnantajaan