KESÄTYÖT 2019 - Altek Aluetekniikka, rakentaminen - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖT 2019 - Altek Aluetekniikka, rakentaminen - Jyväskylän kaupunki

ALTEK RAKENTAMISEN KESÄTYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT:

Altek Aluetekniikan katu- ja viherrakentamisen tehtäväkenttään kuuluvat katujen saneeraustyöt, uusien asuin- ja teollisuusalueiden yhdyskuntatekniikan rakentaminen sekä puistojen uudis- ja saneerausrakentaminen. Katurakentamisen tehtäväkenttään sisältyy myös venesatamien rakentamista sekä asuinalueiden esirakentamista. Tarjoamme nyt haettavaksi seuraavia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja:

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA(T), 1-2 HENKILÖÄ
Työnjohtoharjoittelijan tehtäviin kuuluu työnjohdon avustavat työt kadunrakennustyömailla. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille, erityisesti 3-4 vuoden opiskelijoille.
Työn kesto: Harjoittelu jo keväästä lähtien, aloitus mahdollista jo huhti-toukokuussa.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007, jari.ronka@jkl.fi

TOIMISTOHARJOITTELIJA
Työtehtävät pitävät sisällään rakennuskohteisiin liittyvien hankintojen kilpailuttamisen valmisteluja ja hankkeiden laskutusseurantaa. Työhön kuuluvat myös rakennuskohteiden määrälaskenta sekä järjestelmätietojen ylläpito. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille. Eduksi luetaan hyvät ICT-valmiudet, mm. auto-cad -ohjelmiston tuntemus sekä kiinnostus hankintoihin ja talouteen.
Työn kesto: harjoittelupaikka jo keväästä lähtien (vaatii pidemmän perehdyttämisajan), aloitus mahdollista maaliskuussa.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007, jari.ronka@jkl.fi

TIETOMALLI- TAI MITTAUSHARJOITTELIJA
Työtehtäviin kuuluvat tieto- ja koneohjausmallien käsittely sekä mahdollisesti mittaustyöt maastossa. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille, joilla on tietomallien ja mittauksen perustaidot. Eduksi katsotaan Win3D ja InfraKit -ohjelmistojen osaaminen sekä hyvät ICT-valmiudet.
Kesto: kesätyö tai harjoittelupaikka jo keväästä lähtien, esim. toukokuusta alkaen.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007, jari.ronka@jkl.fi

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ (7-8 HENKILÖÄ) KADUNRAKENNUSTYÖMAILLE
Kadunrakennustyömaiden kesätyötehtävät on suunnattu opintonsa vasta aloittaneille opiskelijoille.
Työn kesto on 3-6 kuukautta sopimuksen mukaan.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007, jari.ronka@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Mainittu kunkin tehtävän kohdalla, sähköpostit kaikille etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Altek Aluetekniikka
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan