Kesätyöntekijä asiointipisteen asiakaspalveluun - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Kesätyöntekijä asiointipisteen asiakaspalveluun - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Oletko energinen, sanavalmis ja positiivinen asiakaspalvelija?

Haemme 3.6.-30.8.2019 väliselle ajalle Taidekaupungin Asiointipisteelle

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ ASIAKASPALVELUUN

Tärkein taitosi on aito halusi palvella asiakkaita. Pystyt tekemään tämän sekä suomeksi että englanniksi. Toivotat turistit ja muut kävijät lämpimästi tervetulleiksi Taidekaupunkiin, ja kerrot, mitä palveluita ja tapahtumia kaupungistamme löytyy. Avustat asiakkaita palveluiden pariin asiointipisteellä asiakaspalvelua henkivällä positiivisella otteella. Lisäksi tehtävään kuuluvat asiointipisteemme muut avustavat asiakaspalvelu- ja toimistotyöt.

Ahkeruus, avoimuus ja huumorintaju auttavat sinua sopeutumaan asiakaspalveluhenkiseen ja työkavereita arvostavaan työyhteisöömme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki ja kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Palkkaus määräytyy kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen KVTES:n mukaan. Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Minna Kivinen 044 728 8345. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemus sähköisesti 27.3.2019 klo 18 mennessä.

Tavataan Taidekaupungissa kesätöiden merkeissä!

Palveluesimies Minna Kivinen 044 728 8345

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Osoite: PL 69, Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on n. 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita.
Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa.
Taidekaupungin asiointipiste on elokuussa 2018 avattu eri julkishallinnon asiakaspalveluita tarjoava Pirkanmaan laajin asiointipiste. Asiointipisteellä voit samalla kerralla asioida useimmissa valtion ja kunnan palveluissa.
Mänttä-Vilppulan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan