Kesätyö, Twist-kesäohjaaja ja kesämuusikko-ohjaaja - Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupungin nuorisopalvelut hakee kahta-kolmea kesäohjaajaa. Työ alkaa 27.5.2019 ja päättyy 1.8.2019 Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Lisäksi haetaan yhtä kesämuusikkoryhmän ohjaajaa ajalle 24.6.-3.7.2019.

Tehtävänä on 7-8-luokkalaisten Twist-kesätyössä olevien nuorten ohjaaminen. Twist-ryhmiä on kesän aikana 13 (yhteensä 100 nuorta). Nuoret työskentelevät 6-10 hengen pienryhmissä ohjaajien opastuksella. Jokaisessa ryhmässä on kaksi ohjaajaa, toinen nuorisotyöntekijä, toinen kesäohjaaja. Yksi ohjaaja työskentelee viiden ryhmän kanssa. Twist-nuoret opettelevat työelämän pelisääntöjä työtä tehden. Tehtävinä on mm. siivousta ja ulkotöitä kaupungin tiloilla ja alueilla sekä kylillä ohjaajan opastuksella. Osa Twist-ryhmistä on teemallisia (esim. media, tapahtumajärjestelyt, kirjasto). Kaikilla ryhmillä on valokuvauspäivä. Ryhmien teemat ja sisällöt löytyvät osoitteesta www.po1nt.fi/twist.

Hakijoiden toivotaan olevan alan opiskelijoita ja eduksi on kokemus nuoriso- ja/tai ohjaustyöstä sekä osallistava/osallistuva ja kannustava työote. Eduksi ovat myös valokuvaus- ja kuvankäsittelytaito, leivonta, office-ohjelmien käyttö (mm. powerpoint, word), imovie-ohjelman käyttö sekä tapahtumajärjestelykokemus. Kesämuusikko-ohjaajalla toivotaan olevan musiikillista taitoa ohjaamiseen ja jonkin instrumentin soittotaitoa, kesäohjaaja voi toimia myös kesämuusikko-ohjaajana. Työssä tarvitaan omaa autoa, sillä nuoria sekä työvälineitä kuljetetaan työkohteisiin eri puolille kaupunkia.

Osan valittavista kesäohjaajista toivotaan täyttävän Iisalmen kaupungin nuorten kesätyötuen kriteerit:
- Kotikunta Iisalmi (kirjoilla Iisalmessa viim. 31.12.18 alk.)
- Vuosina 1994 - 2003 syntyneet (huom. kesäohjaajien oltava täysi-ikäisiä).

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Minna Pappi, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Haastattelut ovat 22.3.2019 ja 27.3.2019 ja päätös valinnoista ilmoitetaan 18.4.2019 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi
http://www.iisalmi.fi/byiisalmi

Lisätietoja Twist-ohjaajien tehtävistä antaa nuorisotyön koordinaattori Tarja Immonen tarja.immonen(a)iisalmi.fi tai puh. 040 5454 546
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, sivistys- ja hyvonvointitoimiala
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!
Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!
Tervetuloa töihin ihmeiden mahdollistajaksi Iisalmen kaupungin palvelukseen.

Tutustu työnantajaan