Kesätyö, tekninen harjoittelija - Iisalmen kaupunki

Kesätyö, tekninen harjoittelija - Iisalmen kaupunki

Iisalmen Vesi -liikelaitos hakee kesätöihin teknistä harjoittelijaa 1-3 kuukaudeksi. Työtehtävään kuuluu ensisijaisesti jätevedenpuhdistamolla suoritettavat valvonta-, huolto- ja näytteenottotehtävät. Henkilön tulee olla 18- vuotias. Ajokortti katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvä fyysinen kunto on eduksi vaativissa työskentelyolosuhteissa.

Luemme eduksi:
- perustiedot soveltuvalta tekniseltä alalta
- yhteistyökyvyn ja asiakaspalveluhenkisyyden
- tietotekniset taidot
- oma-aloitteisuuden.

Työaika 38,75 tuntia viikossa ja palkka määräytyy Iisalmen kaupungin kesätyöntekijöiden palkkauksen mukaan. Koulutuksen ja kokemuksen mukaan voidaan palkka myös sopia erikseen.

Kesätyöhön palkattavien toivotaan täyttävän kaupungin maksaman nuorten kesätyötuen kriteerit:
- kotikunta Iisalmi (kirjoilla Iisalmessa viim. 31.12.2018 alk.)
- Vuosina 1994 - 2003 syntyneet.

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Minna Pappi, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Päätös valinnoista ilmoitetaan 18.4.2019 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Käyttöpäällikkö Miia Rytkönen, puh. 040 662 1805
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen Vesi
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!
Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa
Iisalmessa!
Tervetuloa töihin ihmeiden mahdollistajaksi Iisalmen kaupungin palvelukseen.

Tutustu työnantajaan