test

Kesätyö: lähihoitaja Forssan seudun vammaispalvelut

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsitkö vielä kesäksi töitä? Tule meille Oma Hämeelle kesätyökaveriksi vammaispalveluihin!

Haemme Forssan seudulle kehitysvammaisten asumisyksiköihin ympärivuorokautiseen palveluasumiseen (Niittyvillaan Forssaan ja Lukkariin Ypäjälle) tai yhteisölliseen asumiseen (Kerrostalolle Forssaan ja Ruiskotiin Tammelaan), lasten ja nuorten tilapäishoitoon (Teuvolaan Forssaan), tuetun asumisen palveluihin (Forssa), päivätoimintaan (päivätoimintayksiköt Päiväniitty sekä Helmiina) tai koululaisten loma-ajan hoitoon (Forssa) reippaita kesätyöntekijöitä.

Onko kehitysvammatyö sinulle vielä vieraampaa tai oletko alalle vasta valmistunut?
Ei hätää, voit tulla rauhassa tutustumaan ennen sijaisuuden alkamista yksikköön ja työskennellä ylimääräisenä tekijänä, maksamme tutustumisajalta palkan sijaisuuden palkanmaksun yhteydessä.

Asiakkaamme ovat eri-ikäisiä ja tarvitsevat hyvin erilaista apua, ohjausta ja tukea arjen toimintaan liittyvissä tilanteissa. Tavoitteena on mahdollisimman itsenäisen, mielekkään ja omannäköisen arjen ja hyvän elämän toteutuminen. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen ja vahvistaminen on toimintamme keskiössä ja meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, vaikuttavuus ja rohkeus.

Tule meidän kanssa tekemään mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä, lisäksi pääset osaksi mukavaa työ- ja asukasyhteisöä.

Toivomme sinulta positiivista ja arvostavaa asennetta sekä aktiivista työotetta. Me perehdytämme sinut työhösi, jotta saat hyvät valmiudet työskennellä asiakkaiden kanssa. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita. Eduksi katsotaan love-lupa, mutta voit suorittaa ne myös työsuhteen alussa yksiköissä, joissa niitä tarvitaan.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä tai päivätyötä. Räätälöidään sinulle sopiva kesätyö yhdessä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja iloisia kohtaamisia asukkaidemme kanssa sekä vaihtelevia työpäiviä mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa. Jokainen työpäiväsi on erilainen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä kehitysvammatyön ammattilaisena. Tervetuloa töihin vammaispalveluihin, laitathan rohkeasti hakemusta tulemaan!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien tekijöiden löydyttyä.
Oman osaamisesi ja koulutuksesi mukaan, voit työskennellä meillä esim. ohjaajana tai lähihoitajana. Palkka muodostuu sen mukaisesti. Esimerkiksi ohjaajan/hoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2405,15€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Lähijohtaja Anna-Sofia Säteri, puh. 050 553 9207, anna-sofia.sateri@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan