Kesätyö, harjoittelija maaseutupalveluihin - Iisalmen kaupunki

Kesätyö, harjoittelija maaseutupalveluihin - Iisalmen kaupunki

Tule harjoittelijaksi reippaaseen joukkoomme!

Haemme agrologi- tai agronomiopiskelijaa kesätyöhön 6.5. - 30.8.2019. Työnkuvaan kuuluvat toimistotyöt, kuten tukihakemusten käsittely ja eläintenpitäjärekisterin ylläpito sekä asiakaspalvelu. Lisäksi pääset perehtymään maaseutuasiamiehen tehtäviin. Palkkaus on KVTES:n mukainen vähimmäispalkka.

Toimipaikkamme ovat Iisalmessa, Lapinlahdella, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Saat tutustua kaikkiin toimistoihimme. Ylä-Savon maaseutupalvelut/Iisalmen kaupunki hoitaa maaseutuhallinnon edellä mainittujen kuntien alueella.

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Minna Pappi, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Päätös valinnoista ilmoitetaan 18.4.2019 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Maaseutujohtaja Eero Pulkkinen, puh. 0400 220 077, eero.pulkkinen (at)iisalmi.fi.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025

Ylä-Savon maaseutupalvelut
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!
Ylä-Savon maaseutupalvelut: Iisalmen kaupungin sekä Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kuntien muodostama maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa vuoden 2012 alusta. Järjestävänä kuntana on Iisalmi. Palveluorganisaationa toimii Ylä-Savon maaseutupalvelut. Ylä-Savon maaseutupalvelut palvelee viljelijätuki-, riistaeläin- ja tulvavahinkoasioissa sekä hukkakauran torjuntaan liittyvissä asioissa. Palveluihin kuuluu maaseudun elinkeinojen ja maaseudun toimintaympäristön kehittäminen.
Tervetuloa töihin ihmeiden mahdollistajaksi Iisalmen kaupungin palvelukseen.

Tutustu työnantajaan