Kesätyö 2019: Sairaanhoitaja kotihoitoon - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kiinnostaisiko hyötyliikunnan ja kesärusketuksen mahdollistava hoitotyö?

Haemme SAIRAANHOITAJIA kesälomasijaisiksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään kotiin vietäviin palveluihin Lahteen ja Lahden ympäryskuntiin.

Kotihoidon sairaanhoitajana teet ihmisläheistä, asiakkaiden arjessa mukana olevaa hoitotyötä, jossa kuntouttava työote on tärkeää. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä ja yhdyshenkilönä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Teet yhteistyötä tiimin lääkärin kanssa. Teet palkitsevaa ja arvokasta työtä, jolla varmistat asiakkaille hyvän hoidon. Työtäsi helpottavat ja nopeuttavat teknologian mahdollisuudet, joista meillä on käytössä esimerkiksi mobiililaitteet ja työnohjausjärjestelmä. Työhösi kuuluu ulkoilua ja liikuntaa, joten hoitotyön ohessa kertyvät päivän askeleet ja rusketus kuin itsestään.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja sopivasti haastavan työn, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi ja osaamistasi. Saat keskittyä kerralla yhteen asiakkaaseen, joutumatta keskeyttämään työtäsi kutsukellon soidessa muualla. Työskentelet useimmiten yksin, mutta kuitenkin osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä, jolta voit aina kysyä neuvoja. Pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja kehittämään jatkuvasti ammattitaitoasi, oppien uutta päivittäin. Työyhteisömme on luotettava ja joustava.

Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön Lahden ympäryskunnissa sekä osassa Lahden alueita. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, käytössä on kilometrikorvaus. Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat (LOVe), mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssämme tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä organisointi- ja paineensietokykyä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Osalla kotihoitoalueista voivat toimia myös alan opiskelijat, joilla sairaanhoitajan opinnoista on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Hakuaikaa jatkettu 10.5.2019 asti. Hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Tervetuloa innostavaan ja mukavaan työyhteisöön!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/kesatyo
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito
Osoite: Niemenkatu 77, Myrskylä, Pukkila, Iitti, Asikkala, Hartola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan