test

Kesäsijaisuudet 2024, puhtauspalvelut

Hakuaika päättyy  31.5.2024 14:00

Etsimme sairaala-ja laitoshuoltajia eripituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5. - 30.9.2024

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen puhtauspalveluihin työntekijöitä eripituisiin kesäsijaisuuksiin 1.5. - 30.9. 2024 väliselle ajalle. Teemme valintoja jo hakuaikana kesäsijaisuuksiin, joten ilmoitathan mistä alkaen olet käytettävissä.

Tarvitsemme sairaala-ja laitoshuoltajia koko Hyvinvointialueelle Keskusairaalaan sekä sote-kohteisiin Seinäjoki, Alajärvi, Alavus , Evijärvi ,Ilmajoki , Isojoki, Isokyrö, Kauhajoki, Kauhava , Karijoki , Kuortane , Kurikka Vimpeli, Lapua, Lappajärvi ,Soini , Teuva ja Ähtäri alueille.

Sairaala- ja laitoshuoltajan keskeisiä tehtäviä ovat puhtaus-, ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtävät. Työlläsi varmistat, että tilat ovat puhtaita, viihtyisiä ja turvallisia toimia sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Sairaala-ja laitoshuoltajana toimit puhtauspalvelujen asiantuntijana sosiaali- ja terveydenhuollon ympäristössä, jossa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. Työ on päivä-ja vuorotyötä työkohteesta riippuen.

Sairaala- ja laitoshuoltajan tehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työhön. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset myös tietoteknisiä taitoja mm. erilaisten tilausten tekemiseen.

Sijaisuuksiin ei vaadita puhtausalan koulutusta, vaan sinut perehdytetään tehtäviisi työkohteessa.

Edellytämme 18 vuoden ikää ja sellaista suomen kielen taitoa, että pystyt kommunikoimaan henkilöstön, potilaiden ja asiakkaiden kanssa sekä ymmärtämään suomenkielisiä ohjeitamme.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa mikäli työskentelet kohteessa, jossa olet tekemisissä asiakkaiden tai potilaiden kanssa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Puhtauspalvelupäällikkö Ritva Sahlgren

Puh. 0504743784

ritva.sahlgren(at)hyvaep.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta ja työntekijöitä hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan