test

Kesä 2024: Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (kotihoito, Jämsä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Jämsän alueen kotihoitoon, me voisimme olla #Hyvaks sulle!


Erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024 on tarjolla erityisesti

SAIRAANHOITAJILLE ja LÄHIHOITAJILLE

Kesätyökaverinamme työskentelet Jämsän alueella toteuttaen kotihoitoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti asiakkaan kotiin tehtävillä kotikäynneillä, joissa voivat olla tukena myös etähoivan tarjoamat mahdollisuudet. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Autolla pääsee usein ihastelemaan kauniita maisemia ja kävely- tai pyörälenkeillä taas haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Kesätyömahdollisuuksia on tarjolla seuraavilla kotihoidon alueilla:
• Jämsän kotihoito: Jämsän kotihoito jakaantuu Seppolan kotihoitoon sekä Halli-Länkipohja kotihoitoon. Työtä tehdään kaksivuorotyönä.
• Jämsänkosken kotihoito: Jämsän kotihoito jakaantuu Jämsänkoski-Koskenpään kotihoidon tiimiin sekä Linnakartanon tiimiin. Jämsänkoski-Koskenpään kotihoidon tiimissä kesäsijaisena teet kaksivuorotyötä. Myös Linnakartanon tiimissä tehdään kaksivuorotyötä. Linnakartanon asunnot sijaitsevat samalla piha-alueelle, joten työssä et tarvitse välttämättä autoa.

Kerrothan meille hakemuslomakkeella toiveesi alueesta, sekä sen, milloin olet käytettävissä.

Meillä sinua odottaa lämminhenkiset ja joustavat työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja tiimi on iso kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme kun vietetään työn merkeissä, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.
Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!
Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Jämsässä olet keskellä kaikkea ja silti luonnon rauhassa. Me Jämsässä pidämme huolen niin ympäristöstä kuin sujuvasta liikenteestä. Jämsässä riittää tekemistä, harrastusmahdollisuuksia ja kokemuksia kaikille. Jämsässä eletään arkenakin lomaillen. Meillä on maan ainoa Saunakylä, Himokselta löytyvät Etelä-Suomen parhaat rinteet, vehreimmät viheriöt ja kovimmat festarit. Lisäksi voit pyöräillä tasaisella, alamäkeen tai pumptrack-radalla, liikkua luonnossa ja vesillä tai nauttia laadukkaista matkailupalveluista. Jämsässä pidetään ihmisistä hyvää huolta. Siksi meillä on myös erikoissairaanhoidon kattavat palvelut.
Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkea sitten missä päin Jämsää tahansa, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.
Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!
----------------------------------------------------------------------------------
Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)
• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jämsän kotihoito

Päivi Laukkanen, palveluvastaava

p. 040 5296422

paivi.laukkanen1@hyvaks.fi

-

Jämsänkosken kotihoito

Minna Hiekkavirta, palveluvastaava

p. 040 8446289

minna.hiekkavirta@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan