test

Kesä 2024: Sairaanhoitaja (kiirevastaanotto Äänekoski)

Hakuaika päättyy  17.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Äänekoskelle, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme kesätyökaveriksi Äänekosken kiirevastaanotolle

SAIRAANHOITAJAA tai SAIRAANHOITAJA-OPISKELIJAA ajalle 20.5.-1.9.2024

Tehtävä sijoittuu kiirevastaanotollemme tarkkailuun sekä päiväpolille, jossa työ on äkillisten terveysongelmien arviointia ja hoitoa. Vastaat potilaiden hoidontarpeen arvioinnista, hoidosta ja jatkosuunnitelmien laatimisesta yhteistyössä lääkärin sekä muiden ammattilaisten kanssa.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työskentelyotteeltasi olet työyhteisön hyvä tiimipelaaja - luotettava, positiivinen ja avulias. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kesätyökaverinamme toimit osana moniammatillista tiimiämme, hoitaen potilaita oikea-aikaisesti, kokonaisvaltaisesti ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.
Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvinkin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, joten on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Kesätyö tarjoaa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia.
Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Millainen on uusi kesätyökaverimme:

• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op
• Valmistuneena sairaanhoitajana sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi työkokemusosiossa myös suorittamasi harjoittelut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.
Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Riina Kainu

osastonhoitaja

p. 020-632 2485 / 040 7756429

riina.kainu@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan