Kesä 2019/ Sosiaalityö - Kuopion kaupunki

Kesä 2019/ Sosiaalityö - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin sosiaalityön palvelualueella aikuissosiaalityössä on haettavana seuraavat harjoittelupaikat ajalla 10.6-9.8.2019.

1.Aikuissosiaalityön palvelut/Kesäharjoittelija/Toimistosihteeri. Tehtävän kuvaus: Aikuissosiaalityön neuvonnan työtehtävät mm. asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä vuoronumeropalvelu. Asiointisähköpostin hoitaminen ja puhelinpalvelu. Asiakkaiden palveluohjaus ja avustaminen hakemusten täyttämisessä.
Hakijalta edellytetään sosiaalialan opintoja, esimerkiksi sosionomi.
Työaika 36,75h/vko, palkka 1500e/kk

2.Aikuissosiaalityön palvelut/Kesätyöntekijä/Toimistosihteeri taloudellinen tukeminen. Tehtävän kuvaus: Rondolaskutuksen asiatarkastus, toimeentulotuen asiakaslaskujen käsittely, harkinnanvaraisen toimeentulotuen valmistelutyö sekä muut mahdolliset toimistotyöt.
Kesäharjoittelijalta edellytetään: Tradenomin/merkonomin tai muun taloushallinnon alan opintoja. Lisätietoja: Tanja Bäck,
Työaika 36,75h/vko , palkka 1500e/kk

Tehtävien täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Lisätietoja: Tanja Bäck, tanja.back@kuopio.fi

Kuopio
Osoite: Kuopio

Kuopion kaupunki on kasvava ja kehittyvä kaupunki. Tarjoamme ammatillisesti haastavia tehtäviä ja näköalapaikan Kuopion kehitykseen. Kuopiossa kaupungin eri palvelujen tuottaminen ja kehittäminen on organisoitu kuudelle palvelualueelle.

Tutustu työnantajaan