Kenttämestari - Iisalmen kaupunki

Kenttämestari - Iisalmen kaupunki

Haemme Iisalmen kaupungin Viher- ja liikunta-alueille kenttämestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat jalkapallohallin ja väestönsuojan kunnossapito, ympäristönhoito, käytönohjaus ja asiakaspalvelu sekä uimarantojen ja lähiliikuntapaikkojen huolto ja kunnossapito. Kenttämestarin tehtäviin kuuluvat myös muiden liikuntapaikkojen hoito ja kunnossapitotehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikuntapaikkojen hoidossa yleisesti käytettävien erilaisten koneiden ja laitteiden sujuvaa käyttöä sekä monipuolisia kädentaitoja (koneiden ja laitteiden korjaus ja huolto). Erilaisten työkoneiden ajokokemus katsotaan eduksi.

Työskentelet kaupungin asukkaiden hyväksi ja tuet työpanoksellasi kaikkia liikunnan harrastajia ja liikuntajärjestöjä sekä muita alueen toimijoita. Tehtävänäsi on ylläpitää viihtyisiä ja turvallisia liikunta-alueita.

Kelpoisuusehtona on vähintään alalle soveltuva perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Lisäksi monipuolinen kokemus erilaisten liikuntapaikkojen ja ulkoilureittien hoidosta katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, kehittymishalukkuutta, asiakaslähtöistä työotetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja ymmärrystä hyvän asiakaspalvelun merkityksestä. Tehtävään valitulta edellytetään c- ajokorttia tai valitun tulee sitoutua suorittamaan se valinnan jälkeen.

Tehtäviin sisältyy vuoro- ja viikonlopputyötä.

Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän tehtäväkohtainen palkanosa on 2 006,96 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksen määrään perustuvaa ammattialalisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Henkilöllä on mahdollisuus saada vielä puolen vuoden päästä palvelusuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 25.10.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 7.10.2019
Vt. toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa viher- ja liikunta-aluepäällikkö Harri Honkanen, harri.honkanen(at)Iisalmi.fi, puh. 040 830 2737.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025

Tekninen toimiala, kadut- ja ympäristö-vastuualue
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä! Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!