Kaupunkiympäristön hankepäällikkö - Turun kaupunki

Kaupunkiympäristön hankepäällikkö - Turun kaupunki

Vuosina 2018 - 2021 toteutettava Smart and Wise Turku -kärkihanke rakentaa Turusta vihreän datan kaupunkia. Hanke käsittää kuusi painopistealuetta: Hiilineutraalius ja resurssiviisaus, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta, Turvallisuus, Kaupunkisuunnittelu, Liikenne ja Liikkuminen sekä Syrjäytymisen ehkäiseminen.

Kaupunkisuunnittelun kehittämisen tavoitteena on tuottaa datan hyödyntämiseen perustuva ennakoivan kaupunkisuunnittelun toiminta- ja ohjausmalli, määrittää digitaalisen kaupunkimallin tavoitteet ja toteutus sekä kehittää älykkään rakentamisen ratkaisuja.

Haemme kasvavaan joukkoomme kaupunkiympäristön hankepäällikköä. Hankepäällikön tehtävänä on kaupunkisuunnittelun painopistealueeseen liittyvien suunnitelmien tarkentaminen, seuranta, raportointi sekä hankkeen projektien koordinointi ja tukeminen. Hankepäällikkö työskentelee kaupunkiympäristötoimialalla tiiviissä yhteistyössä toimialan henkilöstön ja johdon kanssa osana laajaa kärkihanke kokonaisuutta.

Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä alue- ja yhdyskuntasuunnitteluun ja toteutukseen sekä kaupunkiympäristön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Lisäksi edellytetään projekti- ja hankeosaamista. Palkattavalta henkilöltä odotetaan kokemusta digitalisaation ja datan hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä tietojärjestelmien kehittämisestä ja uusista teknologisista ratkaisuista.

Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, yhteistyö- ja verkostoitumisosaaminen sekä erinomaiset kommunikointitaidot katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Kehitysjohtaja Rami Savila, puh. 040 1201970, ti 16.4 klo 11:00-11:30 ja to 18.4. klo 10:30-11:00, 24.4. klo 10-11 ja 30.4. klo 9-10.
Kaupungingeodeetti Laura Suurjärvi puh. 02 2624532, ti 16.4. klo 14-16, to 18.4. koko päivä, ti 23.4. klo 9-12, ke 24.4. klo 13-16 ja pe 26.4. koko päivä.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Strategia ja kehittäminen
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan