Kartoittaja (200161) - Heinolan kaupunki

Kartoittaja (200161) - Heinolan kaupunki

Hakijalta edellytämme kartoittajan tutkintoa tai muuta vastaavaa maanmittausalan koulutusta sekä käytännön kokemusta maanmittausalan töistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Eduksi katsomme hyvän atk-osaamisen, Trimble Locus ja 3d-Win ohjelmien tuntemisen, kokemusta Leican mittauslaitteista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Kartoittajan pääasiallisena tehtävänä on toimia mittaryhmän vetäjänä erilaisissa mittaustehtävissä. Tehtävän pääasiallinen sisältö on rakennusvalvonta- ja kiinteistönmuodostamismittaukset sekä tarvittaessa toisen kartoittajan sijaistaminen kunnallisteknisissä mittaustehtävissä. Lisäksi tehtävään kuuluu mm. vastuu takymetri- ja GPS -laitteiden päivityksistä ja huoltokäynneistä. Kartoittaja vastaa mittausaineiston editoinneista ja liittämisestä paikkatietosovellukseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on 38,75 h/vk.

Tehtävään valittavan on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

maanmittausinsinööri Jukka Sipola, puh. 044 769 3024
maankäyttöinsinööri Marko Siitari, puh. 044 769 4374
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kiinteistöt ja mittaus
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan