Kaksi terveydenhoitajaa - Porin kaupunki

Kaksi terveydenhoitajaa - Porin kaupunki

Haemme kahta terveydenhoitajaa terveys- ja sairaalapalveluiden ensimmäisenä sijoituspaikkana Pohjoinen Sote-keskus.
Toinen terveydenhoitaja sijoittuu lastenneuvolaan ja toinen äitiysneuvolaan. Ilmoita hakemuksessasi kumpaa paikkaa haet tai haetko molempia.

Hakijan eduksi luetaan kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheinen ja innostunut työote.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Haastattelut pidetään elokuussa ja haastateltaville ilmoitetaan erikseen.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Osastonhoitaja Hannele Oksanen p. 044 701 4513
hannele.oksanen@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Avosairaanhoidon ja terveydenhoidon palvelut, Pohjois-Porin alue
Osoite: 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan