Kaksi sosiaalityöntekijän virkaa - Porin kaupunki

Kaksi sosiaalityöntekijän virkaa - Porin kaupunki

Haemme kahta sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen lastensuojeluun. Virat ovat uusia.

Pori on nuorekas yliopistokaupunki, jossa suuren kaupungin palvelut löytyvät kompaktisti läheltä. Pori kuuluu maamme ehdottomasti edullisimpiin kaupunkeihin asumiskustannusten osalta. Jazzin syke, Suomi Areena, Yyterin hiekat ja monipuolinen kulttuuritarjonta odottavat kokijaansa

Sosiaalityöntekijät sijoittuvat ensisijaisesti lastensuojelun avohuoltoon.

Olemme lähteneet lastensuojelussa toteuttamaan systeemistä työskentelymallia ja kehittämään sosiaalityöntekijän työlleen saamaa tukea. Et jää yksin asiakasasioidesi kanssa. Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Sinulla on käytössäsi laaja palveluvalikoima tukitoimia asiakassuunnitelman toteuttamiseksi. Työ on lasten ja perheiden tukemista yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa hyödyntäen moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lapsiperhetyön tai lastensuojelutyön tuntemusta.

Meillä on avoin ja kannustava työilmapiiri, joustava työaika ja kattavat työterveyshuollon palvelut.
Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan.

Sinä nykyinen tai tuleva lastensuojelun ammattilainen, tule uudeksi jäseneksi mahtavaan tiimiimme!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus.
Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista työntekijän on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut tehdään viikolla 23.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Mari Kirkanen p. 044 701 8256 ja lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Lastensuojelu
Osoite: 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen. Porin kaupunki on savuton työpaikka.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan