Kaksi opintosihteerin vakituista tehtävää - Kajaanin kaupunki

Kaksi opintosihteerin vakituista tehtävää - Kajaanin kaupunki

Haemme Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen Opiskelupalvelutiimiin kahta opintosihteeriä
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
Opintosihteerin keskeisiin työtehtäviin kuuluu opiskelijoiden neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtäviin kuuluu opiskelijahallintorekisterin ja opiskelija-asiakirjojen ylläpito sekä asiakirjojen arkistointiin liittyvät työtehtävät. Tehtäviä ovat myös opintososiaalisten etuuksien käsittely ja maksatus, todistusten ja tilastojen laadinta sekä laskutus.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää yleisimpien toimisto-ohjelmien (Office), Primus ja SAP käytön hallintaa ja asiakirjahallinnon ja arkistoinnin osaamista. Valittavalla henkilöllä tulee olla alalle soveltuva tutkinto.
Tehtävien hoitamisessa ajokortti on välttämätön.

Arvostamme monipuolista kehittävää työotetta ja tiimityötaitoja. Odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä. Lisäksi arvostamme työkokemusta ja kokemusta oppilaitostyöstä. Eduksi katsotaan myös ammatillisen koulutusjärjestelmän, ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja rahoituksen sekä opintososiaalisten etuuksien tuntemus.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilasta, huumausainetesti sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi kautta viimeistään 28.8.2019 klo 15.00. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kajaanin kaupunki, kirjaamo, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä: ”Opintosihteeri”.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Liisa Härmä, puh. 044 337 2617, liisa.harma@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.
Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.
Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa innostutaan ja innostetaan yhdessä. Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan