Kaksi määräaikaista ruokapalvelutyöntekijää - Jyväskylän kaupunki

Kaksi määräaikaista ruokapalvelutyöntekijää - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 350 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kuusi keskuskeittiötä ja 88 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja vanhus-vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme Keski-Suomen keskussairaalan tuotantoon määräaikaisiin työsuhteisiin ajoille 1.4. - 30.9.2019 ja 29.4.2019 - 1.6.2020

KAHTA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu, astianhuolto ja puhtaanapito Keski-Suomen keskussairaalan tuotannossa.

Odotamme, että olet suorittanut cateringalan perustutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tartut työhön innolla sekä osaat työskennellä itsenäisesti. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia. Työssä on ilta- ja viikonlopputyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.4.2019 ja 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään ja valintapäätös pyritään tekemään viikolla 13.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Ruokapalveluesimies Pirkko Pynnönen, puh. 014 266 361 tai palvelupäällikkö Jaana Veid, puh. 014 266 8276 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Kylän Kattaus-liikelaitos
Osoite: ., Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan