Kaavoitusarkkitehti - Savonlinnan kaupunki

Kaavoitusarkkitehti - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaavoituspalvelut on tärkeä osa kaupunkirakenteen kehittämisessä ja kaupungin maapolitiikan tukemisessa. Kaavoituspalvelut osallistuu kaupungin kehittämistä koskeviin hankkeisiin asiantuntijana tai laatijana.

Kaavoitusarkkitehdin tehtäviin kuuluvat kaavasuunnittelu sekä yleisten selvitysten, lausuntojen, lupien ja päätösten valmistelu sekä yhteistyö asukkaiden ja muiden yhteis-työkumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu soveltuva tutkinto. Myös opintojen loppuvaiheessa työkokemusta omaava hakija voi tulla kysymykseen.
Hakijalta edellytetään kokemusta kaavoitusalan työtehtävistä.
Lisäksi arvostetaan hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä mahdollisuuden toimintojen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut viran ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on en-nen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Kaavoitusarkkitehti. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakuaika päättyy 27.9.2019 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Kaavoituspäällikkö Päivi Behm 044 417 4655

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala
Osoite: Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35.000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyjen tuloksissa.
Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan