Kaavavalmistelija - Savonlinnan kaupunki

Kaavavalmistelija - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaavoituspalvelut on tärkeä osa kaupunkirakenteen kehittämisessä ja kaupungin maapolitiikan tukemisessa. Kaavoituspalvelut osallistuu kaupungin kehittämistä koskeviin hankkeisiin asiantuntijana tai laatijana.

Kaavavalmistelijan tehtäviin kuuluvat kaavojen sekä yleisten selvitysten, lausuntojen, lupien ja päätösten valmistelussa avustaminen, toimistotehtävät ja asiakaspalvelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva kaavoitusalan koulutus (rakennuspiirtäjä tai muu vastaava koulutus) ja kokemus kaavoitusalan työtehtävistä.
Hyvä paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistojen hallinta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä mahdollisuuden toimintojen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuu-kauden koeaikaa. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen teh-tävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Kaavavalmistelija. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 27.9.2019 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Kaavoituspäällikkö Päivi Behm, 044 417 4655

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala
Osoite: Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.