Johtava sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto, kotoutumispalvelut)

Hakuaika päättyy  19.9.2024 15:45

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee lastensuojelun kotoutumispalveluiden tiimiin

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen virkasuhteeseen. Hyvinvointialueellamme on kotoutumisvaiheen lastensuojelutyöhön keskittyvä tiimi, joka kaipaa johtavaa sosiaalityöntekijää. Kotoutumisvaiheen lastensuojelu on tarkoitettu perheille, jotka ovat saapuneet Suomeen pakolaisina, turvapaikanhakijoina tai tilapäisen suojelun statuksella. Tiimi palvelee koko hyvinvointialuetta ja tekee asiakkaille myös palvelutarpeen arvioinnit.

Johtavana sosiaalityöntekijänä tehtävässä pääset johtamaan sosiaalityöntekijöistä ja sosiaaliohjaajista koostuvaa tiimiä. Tiimi vastaa kokonaisvaltaisesti asiakasperheen tuen kartoituksesta järjestäen oikea-aikaisia avohuollon tukitoimia tilanteen ja tarpeen mukaan. Tehtäväsi on toimia tiimin esihenkilönä, jolle kuuluu johtavalle sosiaalityöntekijälle delegoitu päätöksenteko lastensuojeluasioissa. Vastaat omalta osaltasi avohuollon talouden toteutumisesta ja seurannasta. Pääset toimimaan myös monitoimijaisissa verkostoissa sekä kehittämään tiimin sekä koko avohuollon lastensuojelun työskentelyä.

Toimipiste on hyvinvointialueen keskisellä alueella eli Jyväskylässä Väinönkadulla. Työsi tukena ovat muut avohuollon johtavat sosiaalityöntekijät sekä palvelupäällikkö. Johtavat sosiaalityöntekijät tapaavat säännöllisesti viikoittain. Sinulla on myös mahdollisuus työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § ja 32 § mukainen pätevyys, palveluyksikön palveluiden tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä ja maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä sekä kehittämismyönteistä asennetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun on myös ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Minna Laurila-Paasonen

avohuollon palvelupäällikkö

p. 040 7638327

etunimi.sukunimi(at)hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan