test

Johtava sosiaalityöntekijä kotoutumista edistäviin sote-palveluihin

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Etsimme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kotoutumista edistäviin sote-palveluihin. Kyseessä on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden syventyä myös asiakkuuksien taustalla vaikuttaviin globaaleihin ilmiöihin! Voit aloittaa työssä 13.5.24 tai sopimuksen mukaan.

Kotoutumista edistävissä sote-palveluissa vastaamme maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvistä, erityistä osaamista vaativista tehtävistä Oma Hämeen alueella. Keskeisiä asiakasryhmiämme ovat haavoittuvassa asemassa olevat pakolaiset ja alaikäisenä ilman huoltajaa maahan tulleet alle 25-vuotiaat. Vastaamme myös ihmiskaupan uhrien ja maassa ilman oleskeluoikeutta olevien palveluista. Monialaisten kotoutumissuunnitelmien laatimista koordinoimme koko Oma Hämeen osalta. Työskentelyssämme painottuu ihmisoikeusperustainen lähestymistapa.

Työskentelemme moniammatillisena maakunnallisena tiiminä, johon kuuluu lisäksesi palvelupäällikkö, asiantuntijoita, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä, terveydenhoitaja ja palvelusihteereitä. Fyysisiä toimipisteitä meillä on Forssassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä.

Työyhteisössämme arvostetaan avointa keskustelukulttuuria ja asioiden yhdessä ratkaisemista. Meitä yhdistää vahva tahtotila haavoittuvimmassa asemassa olevien ihmisten yhteiskunnallisen aseman parantamiseen. Vaikka asiakkaidemme taustat ja tilanteet ovat monesti rankkoja, kuplivat keskuudessamme myös huumori ja filosofiset kukkaset.

Johtavana sosiaalityöntekijänä tärkein tehtäväsi on tukea välitöntä asiakastyötä tekevien työntekijöidemme työtä ja työssä jaksamista. Toimit lähijohtajana tiimimme sosiaalityöntekijöille, sosiaaliohjaajille, perhetyöntekijöille ja terveydenhoitajalle. Erityiskysymyksissä asiakastyötä tekevillä työntekijöillä ja sinulla on tukenasi erityisasiantuntijamme. Työn tueksi ja osaamisen jakamiseksi viikkokalenteriimme sisältyy myös erilaisia konsultatiivisia tiimipalavereita. Työntekijöillemme, samoin kuin sinulle, on järjestetty säännöllinen työnohjaus.

Johtavana sosiaalityöntekijänä teet tiivistä verkostoyhteistyötä keskeisten yhteistyökumppaneidemme, kuten kuntien kotoutumispalvelujen, Kelan, työvoimaviranomaisten ja Oma Hämeen muiden palvelujen kanssa. Yhteistyön painopisteenä on yhteisen asiakastyön onnistumisen tukeminen ja kehittäminen. Yhteistyöverkostoomme kuuluu jatkossa tiiviisti myös alaikäisenä ilman huoltajaa tulleiden perheryhmäkoti, joka avataan alueellemme tämän vuoden aikana.

Johtavan sosiaalityöntekijän työ on liikkuvaa, mutta myös mahdollisuus etätyön tekemiseen on joustava. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä. Fyysinen työpisteesi voidaan sijoittaa toiveesi mukaan joko Forssan, Hämeenlinnan tai Riihimäen toimipisteeseemme. Sinun on mahdollista käyttää työpisteitä myös muissa toimipisteissämme silloin, kun vietät työpäivääsi niissä.

Johtavalta sosiaalityöntekijältämme odotamme hyviä kohtaamis- ja kuuntelutaitoja, sekä myönteistä ihmiskäsitystä, joka heijastuu niin asiakasta arvostavan asiakastyön ohjaamiseen kuin kykyyn ylläpitää hyvää yhteistyösuhdetta lähijohdettavien, kollegoiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Työssä on pystyttävä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita myös ilmiötasolla. Olennaista on myös kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja priorisoida asioita silloin, kun kaikkea ei ole mahdollista heti ratkaista.

Tehtävässä edellytetään laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Edellytämme kokemusta sosiaalihuollon ammatti- tai johtotehtävistä ja eduksi katsomme esihenkilötyön kokemuksen. Eduksi katsomme myös kokemuksen maahanmuuttajatyöhön tai kotoutumisen edistämiseen liittyvistä tehtävistä, jotka ovat edellyttäneet kotoutumis- tai muun ulkomaalaislainsäädännön soveltamista. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito on tehtävässä välttämätön.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:

- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Tehtäväkohtainen palkka on 4496,80 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyy myös lomapäivien kertymä. Työaika on 36.25 tuntia viikossa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Milla Elo, palvelupäällikkö, kotoutumista edistävät sote-palvelut

p. 040 182 4182

milla.elo@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan