test

Johtava sosiaalityöntekijä (keskitetty asiakas- ja palveluohjaus)

Hakuaika päättyy  3.5.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle ikäihmisten keskitettyyn asiakas- ja palveluohjaukseen vakituiseen virkaan

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Johtavana sosiaalityöntekijänä tehtävänäsi on vastata keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen sosiaalityöstä, asiakasprosesseista, talouden seurannasta sekä asiakastyöstä, sen laadusta ja toiminnan kehittämisestä sote-integraatiota edistäen. Toimit lähiesihenkilönä asiakas- ja palveluohjauksen seitsemälle sosiaalityöntekijälle. Tehtävään sisältyy myös asumisen sosiaalityöntekijän tehtävät. Tukea tehtävään saat palvelualueen muilta ammattilaisilta, palvelupäälliköltä ja palvelujohtajalta. Pääasialliseen työpisteesi sijaintiin voit itse vaikuttaa ja meillä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Asiakas- ja palveluohjauksen sosiaalityöntekijän työn ydin on kotihoidon, omaishoidon tuen ja ikääntyneiden asumispalveluiden asiakkaiden sosiaalityö. Työ painottuu erityistä tukea tarvitseviin yli 65-vuotiaisiin kotihoidon tai asumispalveluiden asiakkaisiin, joilla on sekä toimintakyvyn että elämänhallinnan haasteita. Työn tavoitteena on saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaan fyysisiin, psyykkisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin tilanteisiin. Yksin tätä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, vaan yhteistyötä tehdään laaja-alaisesti, niin asiakasohjaajien kuin kotihoidon ja asumisen yksiköiden sekä muun verkoston kanssa. Erityisen tärkeä osa työtä on myös eettisiin työtapoihin, asiakkaiden osallisuuteen ja itsemääräämisoikeuteen liittyvien kysymysten asiantuntijana toiminen sekä konsultointituki asiakasohjaajille. Asumisen sosiaalityöntekijän tehtävä on uusi ja johtavana sosiaalityöntekijänä pääset kehittämään uutta työtehtävää. Sosiaalityöntekijän vastuulla on päätöksenteko erityisen tuen asiakkaiden ikääntyneiden asumispalveluiden myöntämisestä sekä omatyöntekijänä toiminen ikääntyneiden asumisessa oleville erityisen tuen asiakkaille. Tehtävä sisältää myös oikaisuvaatimusten valmistelua.

-------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § ja 32 § mukainen pätevyys, palveluyksikön palveluiden tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus.

Odotamme sinulta kokemusta ikääntyneiden palveluista ja sosiaalityöstä sekä niitä säätelevän lainsäädännön hallintaa. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää vuorovaikutusosaamista sekä kehittämismyönteistä asennetta. Toivomme osaamista osallistavaan johtamiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Meille hyvinvoiva henkilöstö ja yhdessä tekeminen on tärkeää!

Auton käyttömahdollisuus on välttämätön viran hoitamisessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Virkaan valittavan on tarvittaessa esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jonna Paukkonen

vs. palvelupäälikkö keskitetty asiakas- ja palveluohjaus

p. 040 569 5761

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan