Järjestelmäasiantuntija - Monetra Oy

Järjestelmäasiantuntija - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle henkilöstöhallinnon JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntijan tehtävät koostuvat Personec FK-järjestelmän ylläpidosta, käyttäjätuesta käyttöönottoprojekteista sekä kehittämistehtävistä. Järjestelmän kehittäminen yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa on osa toimenkuvaasi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) sekä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan käytännössä osoitettua tietojärjestelmien teknistä asiantuntemusta sekä aiempaa kokemusta käyttöönottoprojekteista sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen Personec FK- järjestelmän käytöstä sekä useiden työehtosopimusten tuntemuksen.

Työssä menestymisen kannalta korostuvat teknisen asiantuntemuksen lisäksi hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä aktiivinen kehittämisote työhön ja halukkuutta prosessien laadun parantamiseen.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä intohimoa jatkuvaan itsesi monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 26.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Niskanen 15.3. klo 15.00-16.00, p. 040 194 1594 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oulu Oy
Osoite: Nuottasaarentie 5, Oulu

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut

Tutustu työnantajaan