Janakkalan sairaalan lähihoitaja - Janakkalan kunta

Janakkalan sairaalan lähihoitaja - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalan sairaalaan LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.10.2019 -30.9.2020. Olisitko se sinä? Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä!

Janakkalan sairaalassa työskentelet Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat työkaverit tiimityön tueksi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin.

Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme kuntouttavassa hoitotyössä. Otamme käyttöön sähköisiä palveluja asiakaslähtöisesti ja osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin. Sairaalassa on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Potilaan keskimääräinen hoitoaika meillä on 10 hoitopäivää. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat lokakuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 4.10.2019 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään osastonhoitaja Suvi Lindfors 03 680 1411. Meihin voi tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi, www.janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan