IT-projektipäällikkö, Digipalvelut

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:45

Oletko kokenut projektipäällikkö sosiaali- ja terveyspalveluiden ICT-ratkaisujen kehittämis- ja käyttöönottoprojekteissa? Onko sinulla kokemusta keskeisitä asiakas- ja potilastietojärjestelmistä? Tule meille töihin!

Kun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue aloitti toimintansa vuoden 2023 alussa, siirtyi kunnista Digipalveluihin tuotettavaksi ja kehitettäväksi yli 100 SOTE ICT-järjestelmää ja -palvelua. Keskitymme nyt yhtenäistämään ja optimoimaan hyvinvointialueella käytössä olevat IT-järjestelmät ja ottamaan käyttöön yhden asiakas- ja potilastietojärjestelmän koko hyvinvointialueelle. Uuden APTJ-järjestelmän hankinta on käynnissä ja uusi IT-projektipäällikkömme tulee mukaan keskeiseen rooliin tämän järjestelmäkokonaisuuden käyttöönotossa.

IT-projektipäällikkönä pidät IT-projektit ja projektin IT-kokonaisuuden hallussasi: vastaat projektien valmistelusta, suunnittelusta, toteutuksesta, muutoshallinnasta, seurannasta, raportoinnista, riskienhallinnasta, ohjauksesta ja muusta kokonaiskoordinoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden, projektiryhmän, IT-toimittajien ja Digipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Johdat projektin IT-tiimiä ja kommunikoit tiimisi kanssa oikea-aikaisesti, johdonmukaisesti ja hyvää yhteistyötä rakentaen. Huolehdit projektin IT-osuuden laadukkaasta etenemisestä ja päätöksenteosta hyvinvointialueen projektinhallintamenetelmän mukaisesti. Päätoimisessa projektipäällikkötoiminnassa IT-projektipäällikkö vastaa tyypillisesti useammasta yhtäaikaisesta projektista.

Tehtävässä menestymisen edellytys on yli kahden vuoden IT-projektipäällikön tai tiimin vetäjän kokemus sisältäen kaikki projektinhallinnan osa-alueet (suunnittelu, aikatauluttaminen, budjetointi, muutosten hallinta, viestintä ja raportointi) joko tietohallinnossa tai IT-palvelutoimittajalla. Soveltuva osaaminen ja halu kehittyä on keskeistä, ei niinkään aiempi nimikkeesi. Tunnet palvelu- ja tuotepohjaiset tietojärjestelmäratkaisut ja -integraatiot, IT-toiminnan menetelmät, toimintamallit ja työkalut. Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakas- ja potilastietojärjestelmistä, niiden kehittämisestä ja käyttöönotoista.

Sinulla on palveluhenkinen ja asiakeskeinen lähestymistapa. Et aikaile tarttua asiaan, selvittää ongelmien juurisyitä ja etsiä oikeat yhteistyökumppanit selvitystyöhön. Lisäksi osaat hyödyntää eri kanavia ja verkostoja toiminnan kehittämisen tukena.

Julkisena toimijana ICT-palvelutuotantoamme ohjaavat mm. hankintaan ja tietosuojaan liittyvä lainsäädäntö ja toimintamme on oltava laadukasta ja läpinäkyvää. Asiantuntijamme hoitavat lukuisia prosesseja rinnakkain, jolloin paineensietokyky, järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus on tärkeää. Molempien kotimaisten kielten osaaminen on eduksi.

Kehitämme ja parannamme Digipalveluiden ICT-palvelutuotannon toimintatapoja jatkuvasti. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja rakentamaan uutta. Organisaatiokulttuurimme on joustava ja arvostamme itseohjautuvuutta ja aloitekykyä. Teemme töitä hybridimallilla, toimipisteinä Espoon keskus ja Otaniemi. Osaavat, mukavat työkaverit ja toisten tukemiseen ja sparrailuun kannustava avoin, keskusteleva työilmapiiri luo hyvät edellytykset työssä onnistumiseen. Pidämme ihmisistä hyvää huolta, joten elämääsi mahtuu myös muuta kuin työtä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa:

Paula Linsiö, ICT-palvelutuotannon päällikkö, p. 0406641880. Soittoajat 2.7. klo 10:00-11:00 ja 26.7. klo 10:00-11:00.

Rekrytoinnin kulku:

1. haastattelukierros järjestetään 8.-9.8. ja mahdollinen soveltuvuusarviointi 12. - 16.8. välisenä aikana. 2. haastattelukierros on 21.-23.8.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan