Intendentti Jyväskylän taidemuseoon - Jyväskylän kaupunki

Intendentti Jyväskylän taidemuseoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän taidemuseo tarjoaa henkisen ja fyysisen tilan eläytyä ja perehtyä kuvataiteeseen sekä tuoda ajatukset esille vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Olemme visuaalisen kulttuurin asiantuntija Keski-Suomessa, tuotamme houkuttelevia näyttelyitä ja teemme erinomaista työtä erilaisten yleisöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Taidemuseo on osa Jyväskylän kaupungin museopalveluita, jossa vakinaisen henkilöstön kokonaismäärä on 57.

Etsimme joukkoomme näyttelyistä vastaavaa

INTENDENTTIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme, että olet näyttelytuotannon ammattilainen ja tunnet hyvin nykytaiteen kentän. Osaat kirjoittaa kiinnostavasti kuvataiteesta ja näyttelyihin liittyvä budjetointi on sinulle tuttua. Siedät painetta kiperissäkin aikatauluissa ja tilanteissa. Olet taitava verkostoituja, joten osaat toimia rakentavasti erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet museomme näyttelytoiminnan koordinaattori ja samalla näyttelytiimin vetäjä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä laajaa nykytaiteen kentän ja sisältöjen tuntemusta,. Sinulla on myös kokemusta erityisesti taidenäyttelyjen tuottamisesta ja kuratoinnista. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Esiintyminen yleisöjen edessä on sinulle luontevaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut pyritään järjestämään 12.6. ja 14.6. Haastateltaviin ollaan yhteydessä erikseen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo

Intendentti Leena Lokka puh, 014 266 4395 (ti 28.5. klo 13.30-16.30 ja ma 3.6. klo 12-14) tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän taidemuseo
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan