Insinööriopiskelija - Oulaisten kaupunki

Insinööriopiskelija - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungissa on haettavana määräaikainen insinööriopiskelijan toimi ajalle 2.5. - 31.8.2019. Toimen hakuaika päättyy 1.4.2019 klo 15.00.

Insinööriopiskelijan tehtäviin kuuluu kaupungin mittaus- ja kartoitustyöt, mahdolliset muut kuntatekniikan työt ja pienimuotoiset työnjohtotehtävät Oulaisten kaupungin alueella kaupungin investointihankkeissa ja muissa mittaustöissä.

Hakijalta edellytetään joko rakennus- tai maanmittaustekniikan opintoja joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulusta. Mittauslaitteistojen tuntemus ja CAD- osaaminen katsotaan eduksi.

Toimessa sovelletaan 2 kk koeaikaa. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

kartoittaja Esko Korkiakoski, puh. 044 - 4793 261, esko.korkiakoski@oulainen.fi tai tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044- 4793 250, markku.ketonen@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu työnantajaan