Informaatikko - Kuopion kaupunki

Informaatikko - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunginkirjastossa on haettavana määräaikainen informaatikon tehtävä ajalle 14.10.2019 - 31.7.2020.

Kuopion kaupunginkirjasto hoitaa Etelä- ja Pohjois-Savon kattavaa alueellista kehittämistehtävää, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö on sille määrännyt asetuksella 660/2017. Informaatikko työskentelee Kuopion pääkirjastossa alueellisen kehittämistyön tiimissä (60 % työajasta) sekä hoitaa Kuopion kaupunginkirjaston kirjastoammatillisia tehtäviä (40 % työajasta).

Alueellista kehittämistehtävää hoitava informaatikko luo edellytyksiä Etelä- ja Pohjois-Savon yleisten kirjastojen toiminnan vahvistumiselle. Työn tavoitteena on toimialueen yleisten kirjastojen verkostoitumisen ja yhteistyön tukeminen sekä osaamisen monipuolinen kehittäminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista toimintaympäristön seurantaa, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Informaatikko osallistuu kansalliseen yhteistyöhön.

Eduksi katsotaan monipuolinen viestintäosaaminen sekä kirjasto- ja informaatioalan työkokemus ja/tai koulutus. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Kelpoisuusehdot: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän työaika: 36,75 t/vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluaikataulu: elo-syyskuu 2019

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
http://kuopio.finna.fi

Lisätietojen antajat: asiakas- ja kokoelmapäällikkö Minna Koistinen puh. 0447182360 (26.7.2019 saakka) ja kirjastotoimenjohtaja Päivi Savinainen puh. 0447182311 (29.7.2019 eteenpäin).

Kuopion kaupunki, Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta, Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue, Omatoimisen hyvinvoinnin palvelut
Osoite: Kuopio

Kuopion kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi 13 lähikirjastoa sekä 3 kirjastoautoa ja se hoitaa Etelä- ja Pohjois-Savon kattavaa alueellista kehittämistehtävää. Kirjastopalvelut kuuluvat hyvinvoinnin edistämisen palvelualueelle ja ovat osa omatoimisen hyvinvoinnin palveluja. Kuopion kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan