Iltavahtimestari - Salon kaupunki

Iltavahtimestari - Salon kaupunki

Salon kaupungin lasten ja nuorten palvelut julistaa haettavaksi toistaiseksi 2.9.2019 alkaen:

Iltavahtimestari (330 024), ensisijainen sijoituspaikka Salon lukio

Työssä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä avustaa opetushenkilöstöä tietotekniikan käytössä.

Katsomme hakijan eduksi hyvät tiedot ja käytännön osaaminen liittyen esitystekniikkaan, av-laitteisiin, toimistotyövälineisiin sekä pieniin kiinteistönkorjaustöihin.

Toivomme lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja ja omatoimista työskentelyotetta. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottavat työn tekemistä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään toisen asteen tutkinto.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen kuin hänen kanssaan tehdään työsopimus tai annetaan työtehtäviä työssä, johon pysyväisluonteisesti kuuluu ilman huoltajan läsnäoloa tapahtuvaa alaikäisen kasvatusta, opetusta, hoitoa tai muuta huolenpitoa tai muuta työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa alaikäisen kanssa.

Todistus terveydentilasta on esitettävä 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Työaika on yleistyöaika 38,75 h/vko.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / iltavahtimestari. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa Salon lukion rehtori Juha-Markus Koistinen puhelimitse 24.6.2019 asti p. 02 778 6101 ja sen jälkeen sähköpostitse juha-markus.koistinen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, Salon lukio
Osoite: Kaherinkatu 2, 24130 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista. Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan