Iltapäiväkerhon ohjaaja - Lahden kaupunki

Iltapäiväkerhon ohjaaja - Lahden kaupunki

Tule ILTAPÄIVÄKERHON OHJAAJAKSI Launeen peruskoulun Liipolan toimipisteeseen ajalle 30.9.2019 - 29.5.2020. Toimit iltapäiväkerhon vastuuohjaajana. Työaika on 25 tuntia viikossa (päivisin klo 11-16).

Kelpoisuusvaatimuksena: koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tai lähihoitaja (suuntautuminen lapset ja nuoret) tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (suuntautuminen lapset ja nuoret)

Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, voidaan tehtävä täyttää henkilöllä, jolla ei ole kelpoisuutta tehtävään. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kouluvuoden ajalle asettuvina loma-aikoina työnantajalla ei ole osoittaa työtä. Nämä koulujen loma-ajat ovat palkatonta vapaata.

Hae tehtävää Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 20.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Launeen peruskoulun Liipolan toimipiste on laadukasta perusopetusta tarjoava 1-4 -luokkien koulu Lahden eteläisellä alueella. Koulussamme työskentelee noin 200 oppilasta ja noin 25 opetus- ja kasvatustyön osaajaa.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://peda.net/lahti/koulut/liipola
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Apulaisrehtori Marja Kauppila puh. 050 559 7975

Lahden kaupunki, Launeen peruskoulu
Osoite: Ostoskatu 3, 15500 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan