ICT-asiantuntija - Oulun kaupunki

ICT-asiantuntija - Oulun kaupunki

Oulun Digi -liikelaitos aloitti toimintansa 1.1.2019, jonka tärkeänä tehtävänä on ICT-palvelutoiminnan kehittäminen parantamalla asiakkaan palvelukokemusta sekä tehostaa palveluprosesseja. Oulun Digin asiakkaita ovat lukuisat Oulun kaupungin organisaatiot sekä niiden henkilöstö. Palveluksessamme on lähes 100 osaajaa ja vuoden 2018 liikevaihtomme on noin 18,7 M€.

Haemme joukkoomme

ICT-ASIANTUNTIJAA

Asiantuntijan tehtävät sijoittuvat Oulun Digi -liikelaitoksen ICT-infran Hallintakeskuksen tiimiin. Hallintakeskus tuottaa tilannekuvan ja nopean sekä luotettavan asiantuntijatuen ICT-infrastruktuurin häiriö- ja ongelmatilanteissa kaikille Oulun Digin sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Näiden tehtävien lisäksi Hallintakeskuksessa luokitellaan ja dokumentoidaan ongelmia ja häiriöitä myöhempää tarkastelua varten, ja luodaan informaatiota jo olemassa olevien häiriöiden poistamiseen tunnettujen virheiden ja ratkaisuiden muodossa.

ICT-asiantuntija tulee toimimaan asiantuntijatehtävissä Oulun Digin Hallintakeskuksessa, jossa tehtävänkuvaan kuuluu päivittäisten ICT-infraan liittyvien palvelupyyntöjen ratkaisu ja ongelmatilanteiden selvittäminen. Erityisalueena henkilöllä on palvelin -ja viestintäinfra sekä tietoturvaan liittyvät tuki- ja kehitystehtävät. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä haastavampiin suunnittelutason tehtäviin.

ICT-asiantuntijalta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. Hakijalla on hyvä työmotivaatio sekä halu kehittyä työssä ja oppia jatkuvasti uutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammatillinen perustutkinto. Hakijalta edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä tai erinomaisia näyttöjä edellisissä työtehtävissä.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää paineensietokykyä. Hakijalta toivotaan myös kykyä omatoimiseen työskentelyyn ja ratkaisujen etsintään sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Eduksi luetaan kaupungin toimintaympäristön tuntemus sekä tietoturvaan liittyvä osaaminen ja ymmärrys tietoturvan eri osa-alueista.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9010/2019. Hakemukset on toimitettava 21.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/digi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-palveluvastaava Sami Kettunen, p. 044 703 1457 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Digi
Osoite: Sepänkatu 20, 3. krs., 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.