Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme hoitajaa vakituiseen toimeen Lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköömme. Mikäli omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä sinulla on kokemusta lasten sairaanhoidosta ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä, on tämä paikka sinua varten. Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille asiakkaille. Yksikössämme työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joilla on tukenaan erikoislääkäreiden lisäksi joukko moniammatillisia erityisasiantuntijoita.

Työ on kolmivuorotyötä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Ensisijaisesti hakemukset kuntarekryn kautta, lisäksi sähköpostilla osoitteeseen liisa.nikkila@kto-vs.fi. Mahdolliset kirjalliset hakemukset voi osoittaa suoraan:

Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri/KTO,
Lääketieteellinen yksikkö / Liisa Nikkilä
Myllyojantie 2
21520 Naskarla

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 8-16: palveluesimies Liisa Nikkilä, puh. 050 514 7338 tai sähköpostilla liisa.nikkila@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
Osoite: Naskarlanraitti 3, Paimio

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tutustu työnantajaan