Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme joukkoomme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että olet kiinnostunut psyykkisesti oireilevien ja haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden hoidosta. Toivomme myös, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Vastapainoksi vaativaan työhön tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön.

Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neuropsykiatrinen häiriö sekä psyykkisiä oireita tai käyttäytymisen haasteita.

Palveluitamme ovat:
- kehitysvammapsykiatrinen kriisipalvelu
- intensiivinen kehitysvammapsykiatrinen kuntoutus
- kehitysvammapsykiatrinen kuntoutus
- tahdosta riippumattoman erityishuollon tarpeen selvittäminen
- tahdosta riippumaton erityishuolto

Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut toteutetaan moniammatillisesti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työskentelyyn osallistuvat lääkäri, psykologi, sosiaalityö ja lähityön kehitysvamma-alan osaajat. Tarvittaessa käytettävissä on myös toiminta-, puhe-, fysio- ja musiikkiterapeutti, kommunikaatio-ohjaaja ja seksuaalineuvoja.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä: "Hoitaja / hakuavain 216179 / Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö"

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Erkka Hakola, palveluesimies
erkka.hakola@kto-vs.fi
p. 050-514 7342 arkisin klo. 8-16

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Palvelukodit, Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö
Osoite: Myllyojantie 2, Paimio

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO- kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet.

Tutustu työnantajaan