Hoitaja - Laitilan kaupunki

Hoitaja - Laitilan kaupunki

Haemme lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita Laitilan kaupungin tehostetun palveluasumisen yksikköön Koivukotoon kesäsijaiseksi ja mahdollisesti pidempäänkin. Haemme hoitajaa/hoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ajalla 3.6.-25.8.2019. Työpaikkojen lukumäärä on 3-4.

Yksikkö antaa haasteita niin opiskelijalle kuin jo valmiillekin hoitajalle. Sinun ei tarvitse olla valmis huippuosaaja mutta työskentely Koivukodossa antaa mahdollisuuden kehittyä sellaiseksi. Etsimme tähän tehtävään asiakaslähtöistä hoitajaa/opiskelijaa, jolla on positiivinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja into oppia uusia asioita.

Oma motivaatio työn tekoon on tärkein, perehdytyksen ja työtovereiden avulla opit varmasti työnteon. Työssä edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön ja kuntouttavaan työotteeseen, jonka senkin opastamme. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 § mukaisia rokotuksia.

Yksikkö tarjoaa melko joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihin sekä kannustavat työkaverit.

Jani Silvast puh. 044-5851003.
Voit myös ilmoittaa halukkuutesi sijaisuuteen puhelimitse, kirjallinen hakemus ei ole välttämätön.

Laitilan kaupunki
Osoite: Keskuskatu 30, Laitila

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt. 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan