Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella, on haettavana määräaikainen hoitajan 50 % toimi, ajalle 20.5. - 31.12.2019 sijoituspaikkana tehostettu palveluasuminen, Tukipuun palvelutalo.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kuntouttavasta hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen sekä eettisiin arvoihin pohjautuvaa työotetta.

Odotamme sinulta halua toimia kuntouttavan ja asiakaslähtöisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn ja omahoitajuuteen.

Etsimme hoitajaa, joka haluaa kehittää hyvää ja laadukasta ikääntyneiden hoitotyötä.

Työaika on 38.75h/vko. 3-vuorotyö. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut järjestetään viikolla 17.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Vs. palveluasumisen johtaja
Pauliina Taipale
p. 040 739 4901 ma- pe klo 8:00 - 10:00
pauliina.taipale@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI
http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Tukipuu
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan